Home
Waarom ons?
Informatie
Bouwwoordenboek
Algemene voorwaarden
Werkzaamheden
Project foto's
Contactformulier
Sitemap


Waarmee onderscheiden wij ons?

 

 

Opdracht op maat

U bepaalt wat wij doen. U bouwt of verbouwt in eigen beheer; wilt u zelf de handen uit de mouwen steken of geeft u liever alles uit handen?

Wilt u alleen een timmerman die zijn vak verstaat, iemand die alleen toezicht houdt op het werk of iemand die alles regelt en besteld, of een combinatie van bovenstaande. Alles is mogelijk.

Bouwservice van de Moosdijk is voor u de aannemer die alles voor u uit handen kan nemen. Van idee tot en met de oplevering.

 

Service

Meedenken met de klant, dat is waar het voor ons om draait; u heeft een idee, wij geven u bouwkundig advies en helpen u met uw plannen concreet te maken. 

Vanuit Sint-oedenrode (olland), en van uit onze werkplaats in Schijndel, werken wij aan bouwprojecten in heel Noord-Brabant.

 

Ervaring

Bouwen of verbouwen kan voor veel stress zorgen, als het niet goed geregeld is. Met onze ruim 20 jaar ervaring zorgen wij er voor dat alle werkzaamheden goed op elkaar zijn afgestemd en met zo min mogelijk overlast zullen worden uitgevoerd. Wij staan voor kwaliteit, wij geven advies om uw plannen volgens de gewenste kwaliteit te bouwen.

Ons Bouwbedrijf is aangesloten bij de branche vereniging voor bouwbedrijven. Bouwend Nederland.

Hier kunt u en wij terecht voor juridisch vragen, onafhankelijke keuringen, conflict bemiddeling, en kwaliteits waarborging.

Ook zijn wij aangesloten bij Klantgericht BouwenKijk voor reviews op: bouwnu.nl

Bouwservice Van de Moosdijk BV | info@bouwservicevandemoosdijk.nl