Over ons

Bouwservice Van de Moosdijk is een gerenommeerd bouwbedrijf uit Schijndel. Het is een vakkundig bouwbedrijf en we hebben ruim 20 jaar ervaring in de bouw. We helpen u graag uw dromen te bouwen! Dus bent u op zoek naar een aannemer voor de bouw van uw villa of twee-onder-een kap woning, vrijstaand landhuis of aanbouw bij een tussenwoning of een kleine verbouwing van de zolderkamer? Dan is Bouwservice Van de Moosdijk hiervoor uw bouwbedrijf.

Heeft u zojuist bouwgrond gekocht en bent u benieuwd wat er allemaal bij komt kijken? Wij helpen u graag op weg van de eerste voorbereidingen met ontwerp tot de laatste spijker. Klantgericht werken staat bij ons voorop met daarbij de juiste kwaliteit voor een goede prijs. Wij maken een transparante offerte, die duidelijk en overzichtelijk is.

Wij kunnen u helpen in verschillende stadia van het bouwproces. Wilt u graag zelf de handen uit de mouwen steken? En dus echt zelf meebouwen aan die droom? Dat kan! We leveren uw huis dan casco op. Dat wil zeggen dat het wind- en waterdicht wordt opgeleverd; hierbij zijn alle ramen, deuren, kozijnen en glaswerk aangebracht en zijn de dakplannen gelegd. Alle afbouw werkzaamheden zult u dan nog zelf moeten regelen.

Ziet u dit totaal niet zitten en heeft u geen idee wat in welke fase besloten moet worden? Logisch toch! Dan helpen we u gewoon tijdens het hele bouwproces en dus ook met de afbouwwerkzaamheden. Door onze ruime ervaring weten we wanneer we moeten schakelen en seinen we u tijdig in, zodat uw wensen kunnen worden doorgevoerd. We werken samen met verschillende partners, waardoor we snel en flexibel uw plannen kunnen doorzetten.

We kunnen zelfs zover gaan dat we ook uw keuken op maat maken of uw meubels of inloopkasten meenemen. Kijk eens bij het interieurwerk om te zien wat we zoal gerealiseerd hebben.

Ook is het mogelijk om in een bouwteam uw plannen uit te voeren. Samen met de desbetreffende partijen, zoals architect, constructeur en aannemer zit u aan het roer. Door vanaf het allereerste begin samen te werken, weet u wat u kunt verwachten, maar kunnen deze partijen ook snel schakelen en uw wensen doorvoeren. Dus geen twijfels of geen keuzes achteraf, alles wordt in het bouwteam besproken en besloten.

Wij zijn een bouwbedrijf waar kwaliteit, oog voor detail en persoonlijke aandacht voorop staat. Bel ons gerust om een afspraak te maken of bezoek ons op onze vestiging in Schijndel. Dan kunt u, onder het genot van een lekker bakje koffie, zien waar toe wij allemaal in staat zijn. Nu al nieuwsgierig geworden? Neem dan vooral eens een kijkje bij onze projecten.

Contact

Kapeleind 8
5482 EE Wijbosch
Nederland

06-53206702
info@bouwservicevandemoosdijk.nl