Verbouwingen

Uw woonwensen kunnen met de tijd veranderen. Misschien wilt u uw huis moderniseren met een nieuwe keuken of badkamer, wilt u meer licht en ruimte in uw woning of wilt u een extra slaapkamer creëren. Met een verbouwing kunt u uw huidige woning aanpassen naar uw wensen en kunt u uw wooncomfort enorm vergroten. U kunt bij ons terecht voor zowel grote als kleine verbouwingen. Kwaliteit, duurzaamheid, goede communicatie en uitstekende service staan bij ons hoog in het vaandel.

Hulp bij verbouwingen
Bouwservice van de Moosdijk kan u vanaf het begin van de verbouwing begeleiden. Onze opdrachtgever van begin tot eind ontzorgen, daar gaan we voor! Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in de bouw. Door deze jarenlange ervaring kunnen wij u helpen met het regelen van vergunningen en het opstellen van uw bouwplannen. Wij zorgen ervoor dat uw verbouwing soepel verloopt. Daarnaast zorgen we ervoor dat de verbouwing zo rustig mogelijk verloopt, zodat u er zo min mogelijk overlast van heeft. Zo kunt u snel genieten van uw prachtige gemoderniseerde woning. We hebben tevens veel ervaring met het renoveren van oude boerderijen. Daarbij komt een hoop kennis en kunde kijken. Wij hebben verstand van oude technieken en materialen.

Vergroot het wooncomfort
Er zijn veel dingen die we kunnen doen om het wooncomfort te verbeteren, denk bijvoorbeeld aan het vervangen of herstellen van deuren en kozijnen, renoveren van de badkamer of de keuken en het vervangen van ruiten. Met een renovatie kunt u uw huis moderniseren, zodat u nog meer van uw woning kunt genieten en op de lange termijn geld kunt besparen. Veel oude woningen zijn niet goed geïsoleerd, hierdoor kan het tochtig zijn en stijgt de energierekening. Het isoleren van een oude woning zal uw leefcomfort aanzienlijk vergroten en op de lange termijn kan het u een hoop geld besparen. Oude boerderijen en huizen zijn vaak donker. Met een aantal aanpassingen, zoals dakramen kunnen licht en lucht je huis weer binnen stromen.

Waarom kiezen voor Bouwservice van de Moosdijk?
Wij hebben veel ervaring met het verbouwen van woningen. Wij voorzien u van deskundig advies en we brengen de mogelijkheden in kaart. We stellen samen vast wat we gaan doen, binnen welk tijdbestek en met welke materialen. We houden rekening met uw budget, zodat u niet voor vervelende verassingen komt te staan. Wanneer u kiest voor Bouwservice van de Moosdijk, dan kiest u voor:

* Professionele verbouwingen;
* Verbouwingen met oog voor detail;
* Wij denken met u mee en geven deskundig advies;
* Meer dan 20 jaar aan ervaring;
* Vakmanschap, kwaliteit en zorg.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op. Graag nodigen wij u uit voor een kennismakingsgesprek en indien gewenst een vrijblijvende offerte.